Årstiderna matkasse

Om du letar efter en säsongsbaserad matlåda i Sverige, behöver du inte leta längre än till Årstiderna. Denna leverantör fokuserar på ekologiska och säsongsbetonade ingredienser för att ge dig de bästa möjliga alternativen för dina måltider. Dessutom odlas alla produkter på deras egna gårdar, vilket garanterar att du får de färskaste frukterna och grönsakerna som finns tillgängliga. Fortsätt läsa för att lära dig mer om detta unika matkassealternativ!

Unikt för Årstiderna

Årstiderna tar ett unikt grepp om sina matlådor genom att fokusera på hållbara och säsongsbetonade råvaror. Alla deras produkter kommer från deras egna gårdar, vilket garanterar färskhet. Dessutom använder de endast ekologiska ingredienser för att minimera påverkan på miljön. Detta gör Årstiderna till ett av de mest hållbara matkassealternativen i Sverige.

Vad finns i lådan?

Varje Årstiderna-box innehåller en mängd säsongsbetonade frukter och grönsaker samt andra basvaror i skafferiet som ris eller pasta. Innehållet i lådan ändras varje vecka beroende på vad som är i säsong. Detta garanterar att du alltid får de färskaste råvarorna som finns tillgängliga. Dessutom erbjuder Årstiderna receptkort med varje låda så att du enkelt kan laga läckra måltider med dina nya ingredienser

Priser och tillgänglighet

Det finns mellan 1-4 personer att välja mellan, beroende på dina behov. Priserna börjar på 355 kronor per vecka för den minsta lådan.

Årstiderna är ett bra alternativ för dig som letar efter en säsongsanpassad matkasse i Sverige. Deras fokus på hållbara och ekologiska ingredienser skiljer dem från andra leverantörer i landet. Dessutom är deras lådor överkomligt prissatta och levereras med receptkort för att göra måltiden enkel och läcker. Oavsett om du ska tillaga mat till hela familjen eller äter ensam har Årstiderna en matkassestorlek som är perfekt för dig!

Innehåll

4,0 rating
Bästa matkassen just nu
Hello Fresh

Spara upp till 1249 kr på de fem första boxarna!

Bästa matbutiken just nu
mat.se

200 kr nykundsrabatt!

Bästa vinbutiken just nu
Xwine.se

En av Sveriges största lagliga vinbutiker på nätet sedan 2007.

Årstiderna
4,0 rating
4.0/5