Bra mat hemma

Ibland önskar man att det stod en matkasse vid dörren när man kommer hem. Det var så idén om Bra Mat Hemma föddes med önskan om att göra vardagen lite enklare och roligare. Många människor vill laga god mat från grunden men har inte tid eller lust att handla.

Alla recept i matkassarna skapas och provlagas av Bra mat hemmas egna kockar som alla har lång erfarenhet inom restaurangbranschen. Det är den enkla och goda husmanskosten som främjas, den som får magen att le och hjärtat att slå ett extra slag. Råvarorna är noga utvalda bland odlare och producenter – du får färsk fisk, färskt kött, färsk kyckling och massor av nyttiga grönsaker och rotfrukter. Måltiderna i matkassarna varierar så att även vardagsmaten blir lustfylld och spännande. Recepten är lätta att följa och tar ungefär en halvtimme att laga.

Unikt för Bra mat hemma

Bra mat hemma erbjuder noga utvalda råvaror av producenter – de erbjuder färsk fisk, färskt kött, färsk kyckling. Alla rätter provlagas av deras professionella kockar för att utveckla de bästa maträtterna.

  • Välj antal personer, olika koncept finns för 2, 4, 6 personer beroende på vilken du väljer.
  • Alla råvaror har minimalt av tillsatser och konserveringsmedel och är har huvudsakligen svenskt ursprung.
  • Din leverans kommer på söndagar i en obruten kylkedja.
  • Boka ditt abonnemang – uppsägningstiden är bara sju dagar.

Leverans

Söndagar: Stockholm, Göteborg, Karlstad med Omnejd, Arvika och Sunne.

Måndagar: Skåne, Uppsala, Norrköping, Linköping, Örebro, Borås, Alingsås, Vänersborg, Uddevalla, Falkenberg, Varberg och Halmstad.

Kundtjänst

Telefon: 054-15 40 00 (Öppet mån-fre 9-16)

Mail: [email protected]

Facebook: facebook.com/bramathemma

Instagram: @bramathemma

Elva olika matkassar

Bra mat hemma

Eko-vegetariska kassen – För dig som älskar grönsaker och rotfrukter passar denna från hälsosamma och gröna kasse utmärkt. Innehåller 70-80 % ekologiska råvaror och är gjord enligt lacto-avo modellen vilket betyder att den innehåller mjölkprodukter och ägg.

3 dagars kassen – Passar bra för familjer som vill ha både klassiska maträtter och inspiration till nya rätter.

Proteinkasse-vardag – Innehåller endast protein i from av kött som nötfärs, karré, ytterfilé, kotlett och grytbitar eller färsk fisk, vit fisk, lax eller blandfärs, kycklingfilé, flankstek, lövbiff eller nötgrytbitar. Passar för dig som endast vill ha protein och du kan kombinera med de grönsaker och eller kolhydrater/såser som du själv redan har hemma.

Barnkassen – Lättlagade rätter med milda smaker anpassade för barnens smaksinnen.

Familjekassen – Blandat klassiska maträtter och nya maträtter, passar bra både till stora som små alltså perfekt för familjer.

Familjekassen-Laktosfri – Rätter anpassade för dig som är laktosintolerant eller känslig mage.

Nästan klart – Maträtter där halva jobbet redan är gjort av kockarna, enkelt att slänga ihop och perfekt för dig som vill spendera minimalt med tid i köket.

LCHF-kassen – LCHF inspirerad mat endast innehållande protein och mejeriprodukter.

Familjekassen EKO – Familje anpassade maträtter där minst 70 % av varorna är ekologiska.

GI-kassen – Kassen för dig som vill äta extra hälsosamt, matkassen innehåller grövre och långsammare kolhydrater och produkter med lägre fetthalt.

Flexitariankassen – Mixat vegetariskt, fisk och kyckling, ibland kan kassen även innehålla lamm eller nötfärs. Innehåller aldrig fläskkött eller processat kött. Anpassat för dig som gillar att äta vegetariskt men som också vill njuta av kött ibland.

Rabattkod

Du får just nu 200 kr rabatt på första kassen vid köp av minst 2 kassar. Ingen rabattkod behövs, erbjudandet aktiveras direkt via butikens hemsida.

Betalning

Betalning sker via kort (VISA eller Mastercard), Klarna faktura eller Klarna konto.

Reklamation och ångerrätt

Reklamation sker på Mina sidor på bramathemma.se. Reklamationen granskas och godkända reklamationer ersätts med 1,5 gånger varans värde genom reglering på nästkommande faktura.

Innehåll

4,5 rating
Bra mat hemma
4,5 rating
4.5/5