Få 30% rabatt på dina två första kassar!

Hello Fresh matkasse

Hello Fresh

Hello Fresh är en global matkassetjänst som lanserades i Sverige 2019 och levererar spännande recept och färska ingredienser med hemleverans direkt hem till dig – när det passar dig. Företaget tillämpar ingen bindningstid så det är enkelt att avbryta, pausa eller hoppa över leveranser när som helst.

Alla ingredienser är uppmätta för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att laga en god middag tillsammans med vänner och familj. Samtidigt som du slipper onödigt matsvinn. Du kan välja mellan 10 nya recept varje vecka och ändra måltider så sent som 4 dagar innan leverans. Utan kostnad, förstås.

Unikt för Hello Fresh

  • Skräddarsy din matkasse.
  • Busenkla middagar.
  • Ett smörgåsbord av möjligheter.
  • Glöm bindningstiden.

Leverans

Stockholm, Malmö och Göteborg: Söndag: 12-21 Måndag-onsdag: 17-22 (16-22 för vissa områden)

Övriga Sverige: Måndag-onsdag: 07-18

Hello Fresh kundtjänst

Telefon: 08-58 097 065

Facebook: facebook.com/HelloFreshSverige

Instagram: @HelloFreshSverige

Tre olika matkassar

Klassisk matkasse – Blanda klassiska svenska rätter med spännande recept från hela världen. Kombinera kött och fisk med vegetariska måltider och sätt ihop din egen varierade veckomeny – precis som du vill ha den.

Vegetarisk matkasse – Fullproppad med färska grönsaker och naturliga proteiner från växtrikets gröna åkrar. Passar både nya och erfarna vegetarianer som är sugna på att vidga sina kulinariska vyer.

Familjekasse – Enkla och snabblagade recept som gör middagen till en barnlek – för hela familjen. Klassiska rätter med en barnvänlig touch lagade på färska och naturliga ingredienser.

HelloFresh Rabattkod

Spara upp till 925 kr på dina fyra första kassar! 30% rabatt på de 2 första matkassarna + 20% rabatt på den 3:e och 4:e matkasse. Ange koden HELLOAFF925 i kassan.

Betalning

Betalning kan ske via kort (VISA, Mastercard, American Express), via Klarna eller PayPal.

Reklamation och ångerrätt

Du kan hoppa över veckor eller säga upp din prenumeration när du vill. Glöm bara inte att du behöver göra det före onsdag klockan 23.59 veckan innan leverans.

Nyheter om Hello Fresh

aug 2019 – HelloFresh – HelloFresh till Sverige: Vi vill göra matlagningen roligare

Nylanserat sen 2019!
5,0 rating
Nylanserat sen 2019!