Handla mat online på mat.se

Mat.se har gjort det busenkelt att handla och välja bland 10 000 matvaror på nätet. Via din dator, smartphone eller surfplatta kan du lägga en beställning i matbutiken på de varor du vill ha och få maten levererad hem till dörren dagen därpå.

Med ett stort och uppskattat sortiment levererar de snabbt till största delen av Sverige, och du kan själv välja en tid som passar dig. Du behöver inte binda dig till ett abonnemang och får fri frakt på beställningar över 700 kronor. 

Då du beställer maten i förväg har du möjlighet att i lugn och ro planera ditt inköp. Det minskar inte bara mängden impulsköp, du får även bättre kontroll på ditt handlande och din matbudget. Mat.se erbjuder även samma dag leveranser.

mat.se

Unikt för mat.se

  • Erbjuder leverans samma dag.
  • Fri frakt på beställningar över 700 kronor.

Leverans

Levererans sker alla veckans dagar och det finns även möjlighet till expressleverans samma dag.

Kundtjänst

Telefon: 010-884 48 27 (Mån-Fre 8-22, Lör 8-17, Sön 14-22)

Mail: [email protected]

Facebook: facebook.com/matpunktse/

Instagram: @matpunktse

Vardagskassen eller gör din egna matkasse

Vardagskassen – Lätt- och snabblagad mat för hela veckan

Gör din egen matkasse – Skräddarsy din helt egna matkasse genom plattformens egna planeringsfunktion.

Rabattkod på mat.se

Få 200 kr rabatt vid fösta köpet med rabattkoden NY200. Minsta order 750 kr.

mat.se

Betalning

Reklamation och ångerrätt

Om något fel skulle förekomma kan du kontakta kundtjänst. För att varan ska kunna reklameras måste originalförpackningen finnas kvar och ansvaret är begränsat till varans värde samt eventuella returkostnader. Du kan därför inte ångra köp av matvaror, däremot exempelvis ljus, servetter och hem- och hygienartiklar. Du har rätt att undersöka varan men den ska vara i så kallat väsentligen oförändrat skick, vilket innebär att varan ska vara i gott skick och att originalemballaget ska finnas kvar.

Innehåll

4,5 rating
mat.se
4,5 rating
4.5/5